Video: Leidse studenten vallen van derde verdieping door ingestorte brandtrap

Video: Leidse studenten vallen van derde verdieping door ingestorte brandtrap

Zondag 26 februari 2023 om 09:49

Video: Leidse studenten vallen van derde verdieping door <em>ingestorte brandtrap</em> De brandtrap van een studentenhuis in Leiden is zaterdagavond ingestort. Twee mensen zijn daarbij gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Het tweetal stond volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio rond 22.40 uur op de trap, op de derde verdieping, een sigaret te roken, toen hij plotseling instortte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: vrachtwagen met kaas in brand op A67, weg richting Eindhoven dicht Bekijk deze video » Hart van Nederland: scooterrijder omgekomen na aanrijding met trein Maastricht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De brandtrap van een studentenhuis in Leiden is zaterdagavond ingestort. Twee mensen zijn daarbij gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Het tweetal stond volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio rond 22.40 uur op de trap, op de derde verdieping, een sigaret te roken, toen hij plotseling instortte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's