Woonprotest in Amsterdam: ondanks 15 jaar wachtlijst geen woning voor Marco (Hart van Nederland)

Woonprotest in Amsterdam: ondanks 15 jaar wachtlijst geen woning voor Marco (Hart van Nederland)

Zondag 26 februari 2023 om 23:00

<em>Woonprotest</em> in Amsterdam: ondanks 15 jaar wachtlijst geen woning voor Marco (<em>Hart van Nederland</em>) In Amsterdam is vandaag opnieuw een woonprotest gehouden vanwege het woningtekort dat al jaren een groot probleem is in de hoofdstad en andere steden in het land. Marco legt in Hart van Nederland uit hoe nijpend het probleem is. Omdat hij geen woning kan vinden, woont hij bij vrienden. Onderhand staat Marco al 15 jaar op de wachtlijst. "Ik zou toch gewoon een huis moeten kunnen vinden ergens", vraagt hij zich vertwijfelt af. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: scooterrijder omgekomen na aanrijding met trein Maastricht (video) Bekijk deze video » Video: Leidse studenten vallen van derde verdieping door ingestorte brandtrap Bekijk deze video » Hart van NL: schietpartij in café Rotterdam, dader overmeestert door burgers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Amsterdam is vandaag opnieuw een woonprotest gehouden vanwege het woningtekort dat al jaren een groot probleem is in de hoofdstad en andere steden in het land. Marco legt in Hart van Nederland uit hoe nijpend het probleem is. Omdat hij geen woning kan vinden, woont hij bij vrienden. Onderhand staat Marco al 15 jaar op de wachtlijst. "Ik zou toch gewoon een huis moeten kunnen vinden ergens", vraagt hij zich vertwijfelt af.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's