Cees in Lang Leve de Liefde: 'Samen op de bank of samen in bed?'

Cees in Lang Leve de Liefde: 'Samen op de bank of samen in bed?'

Maandag 27 februari 2023 om 10:21

Het is iedere avond weer een belangrijke vraag in het Lang Leve de Liefde-huis: wie slaapt waar? Cees heeft daar wel een idee over: 'Het is aan jou de keus, dat we samen op de bank slapen of dat we samen in bed slapen.'

'Fobie voor trappen'
Dat levert een lachsaldo van zijn date Willeke op, die vervolgens met een nogal apart antwoord komt: 'Ik moet wel even zeggen dat ik een fobie heb voor trappen.' Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde.

Cees in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Samen op de bank of samen in bed?' Het is iedere avond weer een belangrijke vraag in het Lang Leve de Liefde-huis: wie slaapt waar? Cees heeft daar wel een idee over: 'Het is aan jou de keus, dat we samen op de bank slapen of dat we samen in bed slapen.' 'Fobie voor trappen'Dat levert een lachsaldo van zijn date Willeke op, die vervolgens met een nogal apart antwoord komt: 'Ik moet wel even zeggen dat ik een fobie heb voor trappen.' Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Als je hierover zeurt vind ik je geen vent' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: hoe VALS kun je zingen!? Bekijk deze video » Vandaag Inside tafel giert om karaoke zanger in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :
Cees in Lang Leve de Liefde: 'Samen op de bank of samen in bed?'

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's