Martien (Chateau Meiland) wil geen honden meer: ‘Ze pissen mijn kleed onder’

Martien (Chateau Meiland) wil geen honden meer: ‘Ze pissen mijn kleed onder’

Maandag 27 februari 2023 om 16:44

Maandagavond gaat de nieuwe reeks van Chateau Meiland van start en in een voorproefje is onder meer te zien dat Martien Meiland geen honden meer erbij wil. Ze hebben er al twee en dat vindt de realityster meer dan genoeg. “Ze pissen mijn kleed helemaal onder!”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien (<em>Chateau Meiland</em>) wil geen honden meer: ‘Ze pissen mijn kleed onder’ Maandagavond gaat de nieuwe reeks van Chateau Meiland van start en in een voorproefje is onder meer te zien dat Martien Meiland geen honden meer erbij wil. Ze hebben er al twee en dat vindt de realityster meer dan genoeg. “Ze pissen mijn kleed helemaal onder!” Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (Humberto) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: heeft Martien rijles nodig van Maxime? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's