Maandag in Chateau Meiland: heeft Martien rijles nodig van Maxime?

Maandag in Chateau Meiland: heeft Martien rijles nodig van Maxime?

Maandag 27 februari 2023 om 11:52

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat maandagavond van start gaat, bevat uiteraard ook weer beelden gemaakt vanuit de auto. De Meilandjes hebben namelijk altijd genoeg aan te merken op elkaars rijgedrag en dat levert altijd leuke tv op. Vanavond zien we hoe Martien ergens achteruit probeert in te rijden, waarbij Maxime zich hardop afvraagt: 'Waarom lijkt dit op een rijles?'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: heeft Martien rijles nodig van Maxime? Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat maandagavond van start gaat, bevat uiteraard ook weer beelden gemaakt vanuit de auto. De Meilandjes hebben namelijk altijd genoeg aan te merken op elkaars rijgedrag en dat levert altijd leuke tv op. Vanavond zien we hoe Martien ergens achteruit probeert in te rijden, waarbij Maxime zich hardop afvraagt: 'Waarom lijkt dit op een rijles?' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (Humberto) Bekijk deze video » ZIEN: Claire Meiland 'boos' op moeder Maxime, 'Je let niet op!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Chateau Meiland: heeft Martien rijles nodig van Maxime?

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's