Urk: de tweeling schreeuwt de oren van Klaas zijn hoofd af in de auto

Urk: de tweeling schreeuwt de oren van Klaas zijn hoofd af in de auto

Dinsdag 28 februari 2023 om 14:22

Klaas die kan niet wachten tot hij op zijn bestemming is. De zusjes Gerda en Mathilde vullen de auto met luid geschreeuw. Dit muziekuurtje in de auto levert prachtige beelden op.

Bekijk hieronder de video.

<em>Urk</em>: de tweeling schreeuwt de oren van Klaas zijn hoofd af in de auto Klaas die kan niet wachten tot hij op zijn bestemming is. De zusjes Gerda en Mathilde vullen de auto met luid geschreeuw. Dit muziekuurtje in de auto levert prachtige beelden op. Bekijk hieronder de video. URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk: Gerda en Mathilda kriebelen elkaar op een bijzondere manier Bekijk deze video » URK! gemist? Gerda wil naam dochtertje nog niet aan haar moeder verklappen Bekijk deze video » Zie: Teun gebruikt zijn lichaam als meetstok (Urk) Bekijk deze video »

URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's