Urk: Gerda en Mathilda kriebelen elkaar op een bijzondere manier

Urk: Gerda en Mathilda kriebelen elkaar op een bijzondere manier

Dinsdag 14 februari 2023 om 15:17

Vanavond is het zover, het nieuwe seizoen van URK. Wat voor avonturen gaan ze allemaal beleven de komende weken en hoe is het met de jonge moeders Gerda en Mathilde? Ze staan bij de manege elkaar een flinke gezichtsbehandeling te geven. Eentje met speciale paardengeur.

Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk hieronder de video.

<em>Urk</em>: <em>Gerda</em> en <em>Mathilda</em> kriebelen elkaar op een bijzondere manier Vanavond is het zover, het nieuwe seizoen van URK. Wat voor avonturen gaan ze allemaal beleven de komende weken en hoe is het met de jonge moeders Gerda en Mathilde? Ze staan bij de manege elkaar een flinke gezichtsbehandeling te geven. Eentje met speciale paardengeur. Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk hieronder de video.Bekijk ook URK!: Gerda's dochtertje Maily krijgt bezoek van haar nichtje (foto) Bekijk deze video » URK! terug vanaf 14 februari: bekijk eerste beelden bevalling Gerda Bekijk deze video » URK! is terug: 'Veel actie in nieuwe seizoen en alles over bevalling Gerda' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's