Urk: Mathilde en Jannie duiken de griezelzolder op: 'Ik dacht dat hier mummies zaten'

Urk: Mathilde en Jannie duiken de griezelzolder op: 'Ik dacht dat hier mummies zaten'

Dinsdag 28 februari 2023 om 15:06

Mathilde en Jannie nemen een kijkje op de grote enge zolder vanwege de aanhoudende tocht in huis. Een plek die Mathilde altijd probeerde te ontwijken. Ze vinden samen allerlei persoonlijke spullen, die hen terugbrengt naar vroeger.

Bekijk hieronder de video.

<em>Urk</em>: Mathilde en Jannie duiken de griezelzolder op: 'Ik dacht dat hier mummies zaten' Mathilde en Jannie nemen een kijkje op de grote enge zolder vanwege de aanhoudende tocht in huis. Een plek die Mathilde altijd probeerde te ontwijken. Ze vinden samen allerlei persoonlijke spullen, die hen terugbrengt naar vroeger. Bekijk hieronder de video. URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook URK! gemist? Gerda wil naam dochtertje nog niet aan haar moeder verklappen Bekijk deze video » Zie: Teun gebruikt zijn lichaam als meetstok (Urk) Bekijk deze video » Urk: de tweeling schreeuwt de oren van Klaas zijn hoofd af in de auto Bekijk deze video »
TV :

URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's