Volle Zalen met Dotan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Dotan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Dotan gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van Volle Zalen staan weer vier gloednieuwe Nederlandse artiesten klaar om geïnterviewd te worden. Karin Bloemen, Stef Bos en Willeke van Ammelrooy staan op het programma, maar in de eerste aflevering gaat Cornald Maas op bezoek bij Dotan. 'Home'Dotan Harpenau werd geboren in Jeruzalem en brak in 2014 nationaal én internationaal door met het nummer 'Home'. Zijn populariteit kende geen grenzen, totdat bleek dat hij en zijn team gebruikmaakten van nepaccounts. Daarop waren verzonnen verhalen te lezen die het beeld over Dotan positief moesten kleuren. MediastormHoe kijkt de zanger terug op de tijd dat hij middelpunt was van een mediastorm? En waar staat hij nu? Cornald Maas volgt de zanger tijdens zijn internationale tournee en komt daardoor onder meer in Keulen en in Milaan. Bekijk ook Cornald Maas in Khalid & Sophie over inzending Songfestival 2023: 'Jonge talenten' Bekijk deze video » Cornald Maas over doorgestoken kaart tijdens songfestivalselectie: "Klopt niet" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 1 March 2023 om 21:12

In het nieuwe seizoen van Volle Zalen staan weer vier gloednieuwe Nederlandse artiesten klaar om geïnterviewd te worden. Karin Bloemen, Stef Bos en Willeke van Ammelrooy staan op het programma, maar in de eerste aflevering gaat Cornald Maas op bezoek bij Dotan.

'Home'
Dotan Harpenau werd geboren in Jeruzalem en brak in 2014 nationaal én internationaal door met het nummer 'Home'. Zijn populariteit kende geen grenzen, totdat bleek dat hij en zijn team gebruikmaakten van nepaccounts. Daarop waren verzonnen verhalen te lezen die het beeld over Dotan positief moesten kleuren.

Mediastorm
Hoe kijkt de zanger terug op de tijd dat hij middelpunt was van een mediastorm? En waar staat hij nu? Cornald Maas volgt de zanger tijdens zijn internationale tournee en komt daardoor onder meer in Keulen en in Milaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's