Hoogverraad in Een Jaar Van Je Leven: Esther vertelt Isaac zijn eliminatieplan

Hoogverraad in Een Jaar Van Je Leven: Esther vertelt Isaac zijn eliminatieplan

Woensdag 1 maart 2023 om 15:24

Meerdere bewoners zijn bezig om Isaac eruit te werken. Esther weet van dit plan af en besluit het onverwachte te doen; dit delen met Isaac. Stiekem schrijft ze op een briefje over het eliminatieplan en geeft dit aan Isaac. Benieuwd wat hij gaat doen met deze informatie.

Bekijk hieronder de video.

Hoogverraad in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Esther vertelt Isaac zijn eliminatieplan Meerdere bewoners zijn bezig om Isaac eruit te werken. Esther weet van dit plan af en besluit het onverwachte te doen; dit delen met Isaac. Stiekem schrijft ze op een briefje over het eliminatieplan en geeft dit aan Isaac. Benieuwd wat hij gaat doen met deze informatie. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Esther laat alles om haar draaien: 'Doe maar wat je wil' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's