Zien: trotse Yolanthe Cabau filmt Xess Xava die dolblij is met een schelp

Zien: trotse Yolanthe Cabau filmt Xess Xava die dolblij is met een schelp

Maandag 20 februari 2023 om 15:23

Yolanthe Cabau laat op social media graag zien hoe blij ze is met haar zoon Xess Xava. Als ze samen op het strand zijn filmt ze haar zoon die dolblij is als hij een mooie schelp heeft gevonden. En de actrice laat in het Engels weten dat ze erg trots is op hem.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: trotse <em>Yolanthe Cabau</em> filmt Xess Xava die dolblij is met een schelp Yolanthe Cabau laat op social media graag zien hoe blij ze is met haar zoon Xess Xava. Als ze samen op het strand zijn filmt ze haar zoon die dolblij is als hij een mooie schelp heeft gevonden. En de actrice laat in het Engels weten dat ze erg trots is op hem. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: 'Yolanthe Cabau WOEST op modemerk Balenciaga' Bekijk deze video » Bekijk: Yolanthe Cabau haar fitnessgeheim Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's