Het roer om: Richard en Vanessa hebben stress in Oostenrijk en geld is op

Het roer om: Richard en Vanessa hebben stress in Oostenrijk en geld is op

In de aftrap van het nieuwe seizoen van Het roer om is te zien hoe Richard en Vanessa een nieuw avontuur starten in Oostenrijk. Samen met hun drie kinderen gaan ze verhuizen naar een dorpje in de bergen, waar ze een oud hotel hebben gekocht. Je kunt het verwachten, maar de staat van het pand is toch nog veel slechter dan gedacht. Dus ze hebben heel wat stress en geldproblemen…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder.

Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf donderdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het roer om</em>: Richard en Vanessa hebben stress in Oostenrijk en geld is op In de aftrap van het nieuwe seizoen van Het roer om is te zien hoe Richard en Vanessa een nieuw avontuur starten in Oostenrijk. Samen met hun drie kinderen gaan ze verhuizen naar een dorpje in de bergen, waar ze een oud hotel hebben gekocht. Je kunt het verwachten, maar de staat van het pand is toch nog veel slechter dan gedacht. Dus ze hebben heel wat stress en geldproblemen… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf donderdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het Roer Om: ouders laten Luca meer leren in praktijk dan op school Bekijk deze video » Lisa en Bart willen krot opknappen in Het roer om: ‘Tjezus, wat een puinhoop’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV