(Een Jaar Van Je Leven) het hele huis is pissig op Esther! 'Dom wijf'

(Een Jaar Van Je Leven) het hele huis is pissig op Esther! 'Dom wijf'

Donderdag 2 maart 2023 om 19:30

Esther heeft zich schuldig gemaakt aan verraad en ervaart nu de consequenties. Het hele huis is boos op haar, alleen Esther begrijpt niet waarom. Snapt ze het nou echt niet?

Bekijk hieronder de video.

<em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> het hele huis is pissig op Esther! 'Dom wijf' Esther heeft zich schuldig gemaakt aan verraad en ervaart nu de consequenties. Het hele huis is boos op haar, alleen Esther begrijpt niet waarom. Snapt ze het nou echt niet? Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Esther laat alles om haar draaien: 'Doe maar wat je wil' Bekijk deze video » Esther is klaar met Erik zijn pak: 'Ik heb hem verplaatst' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Esther maakt strikte verjaarsdagplanning voor Jan Willem Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's