Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Bahrein: Perez wint

Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Bahrein: Perez wint

Vrijdag 3 maart 2023 om 17:30

Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Samenvatting <em>eerste vrije training</em> Formule 1 <em>GP van Bahrein</em>: Perez wint Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. De Red Bulls zijn natuurlijk de grote favoriet, maar ze zijn toch verrassend sterk begonnen aan de vrije trainingsreeks in Bahrein. Perez was de snelste, Verstappen klokte op iets minder dan een seconde de derde tijd. Fernando Alonso werd in zijn Aston Martin verrassend tweede. Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Bekijk ook Shownieuws: Formule 1-oorlog tussen Viaplay en Olav Mol Bekijk deze video » Trotse oma Lies van Nyck de Vries kijkt dit F1 weekend met samengeknepen billetjes (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Bahrein: Perez wint

De Red Bulls zijn natuurlijk de grote favoriet, maar ze zijn toch verrassend sterk begonnen aan de vrije trainingsreeks in Bahrein. Perez was de snelste, Verstappen klokte op iets minder dan een seconde de derde tijd. Fernando Alonso werd in zijn Aston Martin verrassend tweede.

Bekijk de samenvatting van de vrije training hierboven. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's