Trotse oma Lies van Nyck de Vries kijkt dit F1 weekend met samengeknepen billetjes (Hart van Nederland)

Trotse oma Lies van Nyck de Vries kijkt dit F1 weekend met samengeknepen billetjes (Hart van Nederland)

Trotse oma Lies van <em>Nyck de Vries</em> kijkt dit <em>F1</em> weekend met samengeknepen billetjes (<em>Hart van Nederland</em>) Een trotse oma Lies van Nyck de Vries vertelt in Hart van Nederland openhartig over haar kleinzoon die al van jongs af gaan F1 coureur wilde worden. Oma Lies hoopt dat hij in het midden eindigt. Op de vraag of ze achterover zitten zal gaan kijken dit F1 weekend of met samengeknepen billetjes antwoordt ze: "Ja zoiets en er moet niet gepraat worden op dat moment!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen van Drive to Survive: "Ik viel in slaap" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: dit is de nieuwe Nederlandse F1-coureur Bekijk deze video » Shownieuws: Formule 1-oorlog tussen Viaplay en Olav Mol Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 2 maart 2023 om 19:00

Een trotse oma Lies van Nyck de Vries vertelt in Hart van Nederland openhartig over haar kleinzoon die al van jongs af gaan F1 coureur wilde worden. Oma Lies hoopt dat hij in het midden eindigt. Op de vraag of ze achterover zitten zal gaan kijken dit F1 weekend of met samengeknepen billetjes antwoordt ze: "Ja zoiets en er moet niet gepraat worden op dat moment!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's