The Dark Heart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Dark Heart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Dark Heart gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag is de nieuwe Zweedse 'detective' The Dark Heart te zien op NPO 3. De zaak die in deze serie wordt verteld is een waargebeurde zaak, die in 2012 voor veel ophef zorgde in het Scandinavische land. Eerste afleveringIn de eerste aflevering volgen we Sanna, de dochter van bosbouwer en grootgrondbezitter Bengt Ljungqvist en is verliefd op Marcus, de zoon van een arme familie die al jaren een conflict heeft met Bengt. De spanningen lopen steeds hoger op. MysterieusJaren later wordt Tanja's vrijwilligersorganisatie Missing People ingeschakeld door Bengts andere dochter Emelie, omdat haar vader verdwenen is. Wat is het verhaal achter deze mysterieuze verdwijning?
Uitzending :
The Dark Heart gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 4 maart 2023 om 21:29

Vanaf zaterdag is de nieuwe Zweedse 'detective' The Dark Heart te zien op NPO 3. De zaak die in deze serie wordt verteld is een waargebeurde zaak, die in 2012 voor veel ophef zorgde in het Scandinavische land.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering volgen we Sanna, de dochter van bosbouwer en grootgrondbezitter Bengt Ljungqvist en is verliefd op Marcus, de zoon van een arme familie die al jaren een conflict heeft met Bengt. De spanningen lopen steeds hoger op.

Mysterieus
Jaren later wordt Tanja's vrijwilligersorganisatie Missing People ingeschakeld door Bengts andere dochter Emelie, omdat haar vader verdwenen is. Wat is het verhaal achter deze mysterieuze verdwijning?

Actuele video's

Meer actuele video's