Automobilist knalt met hoge snelheid op actiewagen A12 Zoetermeer

Automobilist knalt met hoge snelheid op actiewagen A12 Zoetermeer

Zondag 5 maart 2023 om 12:52

Automobilist knalt met hoge snelheid op actiewagen A12 Zoetermeer Een automobilist heeft zondagochtend voor een ravage gezorgd op de A12 bij Zoetermeer. Een bestuurder van een witte Seat knalde met hoge snelheid op een zogenaamde 'actiewagen'. Zowel de auto als de actiewagen raakten zwaar beschadigd bij het ongeval, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal Bekijk deze video » Mooie beelden: Droomvlucht Efteling weer open na grote opknapbeurt (video) Bekijk deze video » Overleden baby in Lekkerkerk is meisje: 'Lag drijvend in een tas in het water' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man aangehouden voor mogelijk explosief in Noordwijkerhout (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist heeft zondagochtend voor een ravage gezorgd op de A12 bij Zoetermeer. Een bestuurder van een witte Seat knalde met hoge snelheid op een zogenaamde 'actiewagen'. Zowel de auto als de actiewagen raakten zwaar beschadigd bij het ongeval, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's