Hart van Nederland: auto rijdt ANWB-winkel binnen in Zeist, meerdere gewonden (video)

Hart van Nederland: auto rijdt ANWB-winkel binnen in Zeist, meerdere gewonden (video)

Maandag 6 maart 2023 om 20:16

<em>Hart van Nederland</em>: auto rijdt ANWB-winkel binnen in Zeist, meerdere gewonden (video) In Zeist is maandagmiddag een auto de ANWB-winkel binnengereden. Volgens de politie zijn drie aanwezigen gewond geraakt, waarvan twee naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. De auto staat midden in de winkel, zoals op beelden van Hart van Nederland te zien is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man aangehouden voor mogelijk explosief in Noordwijkerhout (video) Bekijk deze video » Automobilist knalt met hoge snelheid op actiewagen A12 Zoetermeer Bekijk deze video » Video: gebouw Rotterdam staat op instorten na harde knal Bekijk deze video »
Nieuws :

In Zeist is maandagmiddag een auto de ANWB-winkel binnengereden. Volgens de politie zijn drie aanwezigen gewond geraakt, waarvan twee naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. De auto staat midden in de winkel, zoals op beelden van Hart van Nederland te zien is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's