Video: Arjen Lubach beschuldigt CDA van oplichterij bij Waterschappen Limburg

Video: Arjen Lubach beschuldigt CDA van oplichterij bij Waterschappen Limburg

Maandag 6 maart 2023 om 23:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach beschuldigt Arjen Lubach het CDA in Limburg van oplichterij. ‘Het is een grote oplichtersbende.’

Lees verder onder de video.

Video: Arjen Lubach beschuldigt CDA van oplichterij bij <em>Waterschappen Limburg</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach beschuldigt Arjen Lubach het CDA in Limburg van oplichterij. ‘Het is een grote oplichtersbende.’ Lees verder onder de video. WaterschapsverkiezingenWant wat is het geval? Het CDA doet niet mee met de Waterschapsverkiezingen in Limburg, althans, dat lijkt zo. In werkelijkheid doen ze mee onder een andere naam, en ook nog eens verdeeld over verschillende lokale dekmantels. Alles om ervoor te zorgen dat mensen die het CDA liever links laten liggen, toch bij de CDA-statenleden uitkomen. ‘Het is een stiekem plan, (…) het is oplichterij.’ Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Arjen Lubach beschuldigt CDA van oplichterij bij Waterschappen Limburg

Waterschapsverkiezingen
Want wat is het geval? Het CDA doet niet mee met de Waterschapsverkiezingen in Limburg, althans, dat lijkt zo. In werkelijkheid doen ze mee onder een andere naam, en ook nog eens verdeeld over verschillende lokale dekmantels. Alles om ervoor te zorgen dat mensen die het CDA liever links laten liggen, toch bij de CDA-statenleden uitkomen. ‘Het is een stiekem plan, (…) het is oplichterij.’

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's