Je Huis op Orde: groot gezin kan weer genieten van opgeruimd en overzichtelijk huis

Je Huis op Orde: groot gezin kan weer genieten van opgeruimd en overzichtelijk huis

Woensdag 8 maart 2023 om 22:54

Het resultaat mag er weer zijn in Je Huis op Orde. Het chaotische, rommelige huis, dat vol lag met wasgoed, heeft een ware metamorfose ondergaan. Het grote gezin kan weer genieten van een opgeruimd en overzichtelijk huis. Maar je vraagt je af voor hoelang?

Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder.

<em>Je Huis op Orde</em>: groot gezin kan weer genieten van opgeruimd en overzichtelijk huis Het resultaat mag er weer zijn in Je Huis op Orde. Het chaotische, rommelige huis, dat vol lag met wasgoed, heeft een ware metamorfose ondergaan. Het grote gezin kan weer genieten van een opgeruimd en overzichtelijk huis. Maar je vraagt je af voor hoelang? Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Grote rotzooi zorgt voor schuldgevoelens (Je Huis op Orde) Bekijk deze video » Gezin met zes kinderen zorgt voor extreem rommelig huis (Je Huis op Orde) Bekijk deze video »

Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's