Live stream prelims GLORY 84 (zaterdag 11 maart)

Live stream prelims GLORY 84 (zaterdag 11 maart)

Kijk op zaterdag 11 maart vanaf 19.00 uur LIVE naar de preliminary card van GLORY 84 via onderstaande livestream.

Live stream <em>prelims</em> GLORY 84 (zaterdag 11 maart) Kijk op zaterdag 11 maart vanaf 19.00 uur LIVE naar de preliminary card van GLORY 84 via onderstaande livestream. Zoals altijd bij de GLORY gala's is de prelimitary card, ofwel het voorprogramma, weer geheel gratis te kijken via het YouTube-kanaal van GLORY en de bovenstaande livestream. Preliminary card (vanaf 19.00 uur) David Tuitupou vs. Strahinja Mitric Michal Blawdziewicz vs. Sofian Laïdouni Iliass Hammouche vs. Brice Kombou De preliminary card van het evenement GLORY 84 is zaterdag 11 maart vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via bovenstaande livestream. Volg alles van GLORY 84 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.
Live :
Live stream prelims GLORY 84 (zaterdag 11 maart)

Zoals altijd bij de GLORY gala's is de prelimitary card, ofwel het voorprogramma, weer geheel gratis te kijken via het YouTube-kanaal van GLORY en de bovenstaande livestream.

Preliminary card (vanaf 19.00 uur)

  • David Tuitupou vs. Strahinja Mitric
  • Michal Blawdziewicz vs. Sofian Laïdouni
  • Iliass Hammouche vs. Brice Kombou

De preliminary card van het evenement GLORY 84 is zaterdag 11 maart vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via bovenstaande livestream. Volg alles van GLORY 84 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV