Lang Leve de Liefde: Chantelle wordt verlegen door complimentjes van Anton

Lang Leve de Liefde: Chantelle wordt verlegen door complimentjes van Anton

Donderdag 9 maart 2023 om 11:15

''Ik vind het bijzonder dat je geen complimentjes gewend ben'' zegt Anton in Lang Leve de Liefde tegen Chantelle. De complimentjes van Anton vliegen om de oren van zijn date. Chantelle wordt hier verlegen van, ze kan niet zo goed complimentjes ontvangen.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Chantelle wordt <em>verlegen</em> door complimentjes van Anton ''Ik vind het bijzonder dat je geen complimentjes gewend ben'' zegt Anton in Lang Leve de Liefde tegen Chantelle. De complimentjes van Anton vliegen om de oren van zijn date. Chantelle wordt hier verlegen van, ze kan niet zo goed complimentjes ontvangen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's