Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest als Jeffrey Wendy op haar mond kust

Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest als Jeffrey Wendy op haar mond kust

Vrijdag 10 maart 2023 om 14:04

Het lijkt een gezellig feestje te worden in Een Jaar Van Je Leven maar al slaat de sfeer bij sommige deelnemers om. Wellicht heeft de alcohol er iets mee te maken, maar de bom barst (weer) tussen Kim en Jeffrey. Kim ziet namelijk hoe haar geliefde Wendy op haar mond kust en daar is ze bepaald niet blij mee.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Kim is woest als Jeffrey Wendy op haar mond kust Het lijkt een gezellig feestje te worden in Een Jaar Van Je Leven maar al slaat de sfeer bij sommige deelnemers om. Wellicht heeft de alcohol er iets mee te maken, maar de bom barst (weer) tussen Kim en Jeffrey. Kim ziet namelijk hoe haar geliefde Wendy op haar mond kust en daar is ze bepaald niet blij mee. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Wanda geschokt als ze hoort dat anderen haar weg willen hebben Bekijk deze video » Kim schiet uit tegen Jeffrey in Een Jaar Van Je Leven: ''Wat doe jij hier nog?'' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's