Een Jaar Van Je Leven: Wanda geschokt als ze hoort dat anderen haar weg willen hebben

Een Jaar Van Je Leven: Wanda geschokt als ze hoort dat anderen haar weg willen hebben

Donderdag 9 maart 2023 om 15:43

Wanda krijgt in Een Jaar Van Je Leven een geluidsfragment te horen van Erik waarop Babette, Wendy en Kim met elkaar kletsen. Hierin wordt besproken wie ze eruit willen hebben en Kim zegt dat ze vanaf het begin al Wanda uit het spel wil hebben. Wanda hoort de geluidsopname en is in shock.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Wanda geschokt als ze hoort dat anderen haar weg willen hebben Wanda krijgt in Een Jaar Van Je Leven een geluidsfragment te horen van Erik waarop Babette, Wendy en Kim met elkaar kletsen. Hierin wordt besproken wie ze eruit willen hebben en Kim zegt dat ze vanaf het begin al Wanda uit het spel wil hebben. Wanda hoort de geluidsopname en is in shock. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Erik en Rupert schudden met hun billen! (video) Bekijk deze video » Mooie speech van Janet in Een Jaar Van Je Leven: 'Dit avontuur gaan we nooit vergeten' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's