Hart van Nederland: 12-jarige jongen overleden door aanrijding met vrachtwagen (video)

Hart van Nederland: 12-jarige jongen overleden door aanrijding met vrachtwagen (video)

Vrijdag 10 maart 2023 om 17:06

<em>Hart van Nederland</em>: 12-jarige jongen overleden door aanrijding met vrachtwagen (video) De fietser die vrijdagmorgen overleed door een aanrijding met een vrachtwagen in Leiderdorp is een 12-jarige jongen, liet de politie vrijdagmiddag in een reactie weten. De aanrijding was rond 10.00 uur in de buurt van een school, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: sneeuw in zuiden van Nederland (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Bekijk: wolven richten ravage aan bij landgoed in Vierhouten Bekijk deze video » Hart van NL: vrachtwagenchauffeur keert op 80 km-weg met grote gevolgen (video) Bekijk deze video » Maikel in Hart van Nederland met drugs op achter stuur: "Had heel fout kunnen gaan" Bekijk deze video »
Nieuws :

De fietser die vrijdagmorgen overleed door een aanrijding met een vrachtwagen in Leiderdorp is een 12-jarige jongen, liet de politie vrijdagmiddag in een reactie weten. De aanrijding was rond 10.00 uur in de buurt van een school, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's