Boze Kim in Een Jaar Van Je Leven: ‘Drank of geen drank, vreemd ga je niet!’

Boze Kim in Een Jaar Van Je Leven: ‘Drank of geen drank, vreemd ga je niet!’

Vrijdag 10 maart 2023 om 17:14

Kim is woedend in Een Jaar Van Je Leven. Ze is er namelijk van overtuigd dat haar vriendje Jeffrey vreemd is gegaan. Eerder riep ze al dat Jeffrey Wendy op haar mond heeft gekust en daar is ze niet over te spreken. In een hele tirade laat Kim weten hoe ze erover denkt, betekent dit het einde van hun relatie?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Boze Kim in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Drank of geen drank, vreemd ga je niet!’ Kim is woedend in Een Jaar Van Je Leven. Ze is er namelijk van overtuigd dat haar vriendje Jeffrey vreemd is gegaan. Eerder riep ze al dat Jeffrey Wendy op haar mond heeft gekust en daar is ze niet over te spreken. In een hele tirade laat Kim weten hoe ze erover denkt, betekent dit het einde van hun relatie? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kim schiet uit tegen Jeffrey in Een Jaar Van Je Leven: ''Wat doe jij hier nog?'' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest als Jeffrey Wendy op haar mond kust Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's