Johnny de Mol reageert op stoppen HLF8: 'Grote verslagenheid bij de redactie' (video)

Johnny de Mol reageert op stoppen HLF8: 'Grote verslagenheid bij de redactie' (video)

Vrijdag 10 maart 2023 om 20:12

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 10 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

HLF8 gaat stoppen vanwege tegenvallende kijkcijfers. Dat maakte Talpa donderdag bekend.

Tekst gaat verder onder de video.

Johnny de Mol reageert op stoppen <em>HLF8</em>: 'Grote verslagenheid bij de redactie' (video) Angela de Jong over einde HLF8: 'Was trekken aan een dood paard' (video) Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 10 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. HLF8 gaat stoppen vanwege tegenvallende kijkcijfers. Dat maakte Talpa donderdag bekend. Tekst gaat verder onder de video. Johnny de MolDe talkshow begon ooit met Johnny de Mol aan het roer, en later kwamen daar Hélène Hendriks, Leonie ter Braak en Sam Hagens bij. In de uitzending van vrijdag reageerde De Mol op het stoppen van zijn talkshow: 'De verslagenheid bij de redactie is groot.' Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv John Buijsman clasht in HLF8 met Fred Teeven over Mark Rutte: 'Waar ben ik beland? (video) Bekijk deze video » Zie: Jack van Gelder maakte misplaatste grappen: 'Kom bij me in bad zitten' Bekijk deze video »
Talkshow :

Johnny de Mol
De talkshow begon ooit met Johnny de Mol aan het roer, en later kwamen daar Hélène Hendriks, Leonie ter Braak en Sam Hagens bij. In de uitzending van vrijdag reageerde De Mol op het stoppen van zijn talkshow: 'De verslagenheid bij de redactie is groot.'

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's