HLF8: Johnny de Mol verklapt salaris na vraag Noa Vahle (video)

HLF8: Johnny de Mol verklapt salaris na vraag Noa Vahle (video)

Vrijdag 10 maart 2023 om 20:55

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 10 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Volendam-voorzitter Jan Smit staat persoonlijk garant voor een begrotingstekort van 1,2 miljoen euro voor zijn club. Echte clubliefde. Noa Vahle vraagt aan Johnny de Mol of hij dat ook zou doen voor zijn club.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em>: Johnny de Mol verklapt salaris na vraag <em>Noa Vahle</em> (video) Bekijk ook Video: Noa Vahle plaagt Johnny de Mol met onflateuze sportfoto's in HLF8 Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 10 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Volendam-voorzitter Jan Smit staat persoonlijk garant voor een begrotingstekort van 1,2 miljoen euro voor zijn club. Echte clubliefde. Noa Vahle vraagt aan Johnny de Mol of hij dat ook zou doen voor zijn club. Tekst gaat verder onder de video. SalarisJohnny de Mol zou zijn favoriete voetbalclub ook steunen voor zijn 'maandsalaris' van 1,2 miljoen euro, grapte hij in HLF8. Hoewel zijn talkshow binnenkort van de buis wordt gehaald, maakt de presentator zich in ieder geval geen zorgen om zijn contract. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Jan Smit gaat los op mensen die Volendam 'vergiftigen': bekijk de beelden Bekijk deze video »
Talkshow :

Salaris
Johnny de Mol zou zijn favoriete voetbalclub ook steunen voor zijn 'maandsalaris' van 1,2 miljoen euro, grapte hij in HLF8. Hoewel zijn talkshow binnenkort van de buis wordt gehaald, maakt de presentator zich in ieder geval geen zorgen om zijn contract.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's