SPOILER: bekijk de ontknoping van Wie is de Mol? 2023 (video)

SPOILER: bekijk de ontknoping van Wie is de Mol? 2023 (video)

Zondag 12 maart 2023 om 09:12

De Mol van 2023 is eindelijk bekend: Jurre Geluk heeft zichzelf zaterdagavond ontmaskerd. Bekijk de ontknoping én de eerste reacties hieronder.

Lees verder onder de video.

SPOILER: bekijk de ontknoping van <em>Wie is de Mol?</em> 2023 (video) De Mol van 2023 is eindelijk bekend: Jurre Geluk heeft zichzelf zaterdagavond ontmaskerd. Bekijk de ontknoping én de eerste reacties hieronder. Lees verder onder de video. MolAls winnaar kwam Daniël Verlaan uit de bus, Ranomi Kromowidjojo bleek de verliezend finalist. Telegraaf-verslaggever Max van den Broek was er gisteren bij en neemt het seizoen door met de kandidaten en de Mol. De finale van Wie is de Mol? was zaterdag 11 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: op safari en eindelijk lasergamen Bekijk deze video » Wie is de Mol?: testvraag verraadt dat afvaller Soy dacht dat Jurre de Mol is Bekijk deze video » Finale Wie is de Mol?: bekijk beelden van potentiële mollen Ranomi, Jurre en Daniël Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
SPOILER: bekijk de ontknoping van Wie is de Mol? 2023 (video)

Mol
Als winnaar kwam Daniël Verlaan uit de bus, Ranomi Kromowidjojo bleek de verliezend finalist. Telegraaf-verslaggever Max van den Broek was er gisteren bij en neemt het seizoen door met de kandidaten en de Mol.

De finale van Wie is de Mol? was zaterdag 11 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's