Wanneer keert Tom Egbers terug op televisie na schandaal? (Shownieuws)

Wanneer keert Tom Egbers terug op televisie na schandaal? (Shownieuws)

Donderdag 16 maart 2023 om 09:24

Tom Egbers was afgelopen weekend niet op tv te zien vanwege een artikel in de Volkskrant over zijn wangedrag. Het nieuws kwam naar buiten dat de NOS Sport-presentator in het verleden een affaire heeft gehad met een veel jongere vrouw. Toen deze relatie eindigde, heeft hij haar geïntimideerd en gepest. De NOS heeft nu laten weten dat hij 'voorlopig' niet zal terugkeren op televisie.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Wanneer keert Tom Egbers terug op televisie na schandaal? (<em>Shownieuws</em>) Tom Egbers was afgelopen weekend niet op tv te zien vanwege een artikel in de Volkskrant over zijn wangedrag. Het nieuws kwam naar buiten dat de NOS Sport-presentator in het verleden een affaire heeft gehad met een veel jongere vrouw. Toen deze relatie eindigde, heeft hij haar geïntimideerd en gepest. De NOS heeft nu laten weten dat hij 'voorlopig' niet zal terugkeren op televisie. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Janke Dekker reageert op NOS Sport-rel Tom Egbers Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Janke Dekker (vrouw Tom Egbers) moet even haar mond houden' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's