Je Zal Het Maar Hebben gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Je Zal Het Maar Hebben gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Je Zal Het Maar Hebben gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Je zal het maar hebben staan er weer twee bijzondere mensen centraal die alle twee iets bijzonders onder de leden hebben. Deze week gaat Jurre op bezoek bij Francis (27) en Chessarina (28). ProtheseFrancis, inmidels zevenentwintig jaar oud, kreeg op 11-jarige leeftijd botkanker en ondanks de chemotherapie was zijn been niet te redden. Sindsdien is Francis heel behendig in hinkelen, lopen op een prothese én voetballen op krukken. Jurre speelt een potje mee bij het enige amputatie-elftal van Nederland. VetsyndroomChessarina, 28 jaar, krijgt vaak als vooroordeel dat ze 'gewoon dik' is, maar ze heeft lipoedeem: een aandoening die beter bekend staat als het pijnlijk vetsyndroom. Ondanks de onzekerheden wil ze laten zien hoe mooi ze is en doet ze vol vertrouwen een pin-upshoot. Jurre trekt ook zijn beste outfit aan.
Uitzending :
Je Zal Het Maar Hebben
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Je zal het maar hebben staan er weer twee bijzondere mensen centraal die alle twee iets bijzonders onder de leden hebben. Deze week gaat Jurre op bezoek bij Francis (27) en Chessarina (28).

Prothese
Francis, inmidels zevenentwintig jaar oud, kreeg op 11-jarige leeftijd botkanker en ondanks de chemotherapie was zijn been niet te redden. Sindsdien is Francis heel behendig in hinkelen, lopen op een prothese én voetballen op krukken. Jurre speelt een potje mee bij het enige amputatie-elftal van Nederland.

Vetsyndroom
Chessarina, 28 jaar, krijgt vaak als vooroordeel dat ze 'gewoon dik' is, maar ze heeft lipoedeem: een aandoening die beter bekend staat als het pijnlijk vetsyndroom. Ondanks de onzekerheden wil ze laten zien hoe mooi ze is en doet ze vol vertrouwen een pin-upshoot. Jurre trekt ook zijn beste outfit aan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Je zal het maar hebben

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV