Selma Omari pittig gesprek met Maria Fiselier in De Verraders

Selma Omari pittig gesprek met Maria Fiselier in De Verraders

Maandag 3 april 2023 om 15:12

Maria Fiselier vertelt over het pittige gesprek met Selma Omari nadat ze was verbannen door de groep. Selma lijkt geen traan te laten om het vertrek van Maria en zwaait haar zelfs na, maar in de auto vertelt Maria op haar beurt over de agressie die ze ontving van Selma Omari's kant en de heftige reacties die voor haar het spel hebben bedorven.

Bekijk de beelden van backstage bij De Verraders hieronder.

<em>Selma Omari</em> pittig gesprek met <em>Maria Fiselier</em> in <em>De Verraders</em> Maria Fiselier vertelt over het pittige gesprek met Selma Omari nadat ze was verbannen door de groep. Selma lijkt geen traan te laten om het vertrek van Maria en zwaait haar zelfs na, maar in de auto vertelt Maria op haar beurt over de agressie die ze ontving van Selma Omari's kant en de heftige reacties die voor haar het spel hebben bedorven. Bekijk de beelden van backstage bij De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Verraders: veel BN'ers vinden het loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast! Bekijk deze video » Maria vond het zwaar om een Verrader te zijn, 'psychologische hulp had ik echt nodig' Bekijk deze video »
TV :
Selma Omari pittig gesprek met Maria Fiselier in De Verraders

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's