Een Jaar Van Je Leven: potentiële managers verzinnen zeer bijzondere slogans

Een Jaar Van Je Leven: potentiële managers verzinnen zeer bijzondere slogans

Maandag 3 april 2023 om 14:30

Zien: dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac, 'onze erotische film'

In Een Jaar Van Je Leven heeft voor de maand april alleen Esther zich verkiesbaar gesteld als nieuwe manager. Volgens de regels moeten minstens twee deelnemers zich verkiesbaar stellen, en aangezien dit niet is gebeurd is nu iedereen automatisch verkiesbaar die nog geen manager is geweest. Dit betekent dat iedereen ineens een goede slogan moet bedenken om de verkiezing te winnen. En de deelnemers komen met zeer bijzondere leuzen…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: potentiële managers verzinnen zeer bijzondere slogans Zien: dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac, 'onze erotische film' In Een Jaar Van Je Leven heeft voor de maand april alleen Esther zich verkiesbaar gesteld als nieuwe manager. Volgens de regels moeten minstens twee deelnemers zich verkiesbaar stellen, en aangezien dit niet is gebeurd is nu iedereen automatisch verkiesbaar die nog geen manager is geweest. Dit betekent dat iedereen ineens een goede slogan moet bedenken om de verkiezing te winnen. En de deelnemers komen met zeer bijzondere leuzen… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Zoë verveelt zich en moet huilen na kritiek van Wendy Bekijk deze video » Wie wordt de nieuwe manager? (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's