Verdachte schietpartij zorgboerderij Alblasserdam: 'Beelden van doden mensen zitten al jaren in mijn hoofd'

Verdachte schietpartij zorgboerderij Alblasserdam: 'Beelden van doden mensen zitten al jaren in mijn hoofd'

Maandag 3 april 2023 om 18:03

De man die verdacht wordt van de schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam vorig jaar, had beelden in zijn hoofd. "Dat ik mensen dood maak en dat ik mijzelf doodmaak", vertelde hij in de rechtbank van Dordrecht tijdens de eerste dag van de inhoudelijke behandeling van de zaak. Verdachte John S. vertelt schokkende details over de bewuste dag.

De verdachte in de rechtszaal
Het is voor het eerst dat verdachte S. fysiek in de rechtszaal verschijnt. Volgens Hart van Nederland-verslaggever Joost Driessen is hij bij de start zichtbaar gespannen. "Hij pakt trillend een bekertje water, knijpt zijn ogen samen, schud nee en oogt emotioneel."

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Verdachte schietpartij zorgboerderij Alblasserdam: 'Beelden van doden mensen zitten al jaren in mijn hoofd' De man die verdacht wordt van de schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam vorig jaar, had beelden in zijn hoofd. "Dat ik mensen dood maak en dat ik mijzelf doodmaak", vertelde hij in de rechtbank van Dordrecht tijdens de eerste dag van de inhoudelijke behandeling van de zaak. Verdachte John S. vertelt schokkende details over de bewuste dag. De verdachte in de rechtszaalHet is voor het eerst dat verdachte S. fysiek in de rechtszaal verschijnt. Volgens Hart van Nederland-verslaggever Joost Driessen is hij bij de start zichtbaar gespannen. "Hij pakt trillend een bekertje water, knijpt zijn ogen samen, schud nee en oogt emotioneel." Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Heftig: zwaar ongeluk in het Friese Jirnsum Bekijk deze video » Kinderen 'Spaanse Ruinerwold': 'Nog nooit naar school geweest' (video) Bekijk deze video » Zien: klimaatactivisten protesteren bij Tata Steel en blokkeren toegangsweg Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's