Zie: overvallers waardetransport Amsterdam krijgen 15 jaar cel

Zie: overvallers waardetransport Amsterdam krijgen 15 jaar cel

Maandag 3 april 2023 om 19:40

De overvallers van het waardetransport in Amsterdam-Noord, die uitmondde in een wild vuurgevecht met de politie en eindigde in een weiland in Broek in Waterland, hebben lange celstraffen gekregen. De rechtbank van Amsterdam legde straffen op van vijftien jaar tot twee jaar.

Celstraf
Twee mannen kregen vijftien jaar cel. Vier anderen moeten twaalf en tien jaar de cel in. Twee anderen speelden volgens de rechtbank kleinere rollen en moeten daarom zes en twee jaar zitten.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Zie: overvallers waardetransport Amsterdam krijgen 15 jaar cel De overvallers van het waardetransport in Amsterdam-Noord, die uitmondde in een wild vuurgevecht met de politie en eindigde in een weiland in Broek in Waterland, hebben lange celstraffen gekregen. De rechtbank van Amsterdam legde straffen op van vijftien jaar tot twee jaar. CelstrafTwee mannen kregen vijftien jaar cel. Vier anderen moeten twaalf en tien jaar de cel in. Twee anderen speelden volgens de rechtbank kleinere rollen en moeten daarom zes en twee jaar zitten. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Zien: klimaatactivisten protesteren bij Tata Steel en blokkeren toegangsweg Bekijk deze video » Verdachte schietpartij zorgboerderij Alblasserdam: 'Beelden van doden mensen zitten al jaren in mijn hoofd' Bekijk deze video » Zie: festivals worstelen met stikstofregels: 'We moeten draaiuren op het terrein verminderen' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's