Lang Leve De Liefde: Dirk is geïnteresseerd in Jolanda: 'Ik wil wel in één bed'

Lang Leve De Liefde: Dirk is geïnteresseerd in Jolanda: 'Ik wil wel in één bed'

Maandag 3 april 2023 om 19:47

Dirk toont een hoop interesse naar Jolanda. Maar hij is toch ook wel benieuwd of ze van voetbal houdt. Als de gespreksstof even op is, pakt Dirk gerust een nieuw vragenkaartje. Dirk en Jolanda hebben allebei zo hun eigen interesses, en ondanks dat deze soms van elkaar verschillen delen, ze ze graag met elkaar. Vindt Dirk Feyenoord net zo belangrijk als Jolanda? Of is er in zijn hart alleen een plekje voor deze Rotterdamse club?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde:</em> Dirk is geïnteresseerd in Jolanda: 'Ik wil wel in één bed' Dirk toont een hoop interesse naar Jolanda. Maar hij is toch ook wel benieuwd of ze van voetbal houdt. Als de gespreksstof even op is, pakt Dirk gerust een nieuw vragenkaartje. Dirk en Jolanda hebben allebei zo hun eigen interesses, en ondanks dat deze soms van elkaar verschillen delen, ze ze graag met elkaar. Vindt Dirk Feyenoord net zo belangrijk als Jolanda? Of is er in zijn hart alleen een plekje voor deze Rotterdamse club? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: Nikita ziet geesten en heeft een hoog libido Bekijk deze video » Lang leve de liefde Shahin houdt van aarbeien, maar ook van zijn date? Bekijk deze video » Addy van den Krommenacker over broer in Lang Leve De Liefde: 'Ik vind het geweldig' Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's