Mark Rutte wil graag weer aanschuiven bij Vandaag Inside: ‘Ik vind het veel te leuk!’

Mark Rutte wil graag weer aanschuiven bij Vandaag Inside: ‘Ik vind het veel te leuk!’

Mark Rutte wil graag weer aanschuiven bij <em>Vandaag Inside</em>: ‘Ik vind het veel te leuk!’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv Premier Mark Rutte zou woensdag te gast zijn bij Vandaag Inside, maar door ziekte en uitstel van het debat ging dit feest niet door. Dit betekent overigens niet dat Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee niet meer op de komst van de premier hoeven te rekenen. “We gaan een nieuwe datum zoeken. Ja hallo, ik vind het veel te leuk!”, reageert Rutte. Hij hoopt dat Gerard Joling er dan ook weer bij is, en ook als het dan een mindere periode is op werkgebied schuift Rutte gewoon aan. “Het is altijd een moeilijke periode in mijn vak.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Donderdag 6 april 2023 om 10:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv

Premier Mark Rutte zou woensdag te gast zijn bij Vandaag Inside, maar door ziekte en uitstel van het debat ging dit feest niet door. Dit betekent overigens niet dat Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee niet meer op de komst van de premier hoeven te rekenen. “We gaan een nieuwe datum zoeken. Ja hallo, ik vind het veel te leuk!”, reageert Rutte. Hij hoopt dat Gerard Joling er dan ook weer bij is, en ook als het dan een mindere periode is op werkgebied schuift Rutte gewoon aan. “Het is altijd een moeilijke periode in mijn vak.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's