Jeffrey heeft er geen zin meer in en barst in tranen uit (Een Jaar Van Je Leven)

Jeffrey heeft er geen zin meer in en barst in tranen uit (Een Jaar Van Je Leven)

Donderdag 6 april 2023 om 14:22

In het programma Een Jaar Van Je Leven is deelnemer Jeffrey er helemaal klaar mee. Wanneer Zoë hem aanspreekt barst hij in tranen uit, 'ik heb er helemaal geen zin in'. Zoë probeert hem over te halen maar Jeffrey blijft emotioneel. "Ik weet niet of ik blijf", zegt hij.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

<em>Jeffrey</em> heeft er <em>geen</em> zin meer in en barst in tranen uit <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> In het programma Een Jaar Van Je Leven is deelnemer Jeffrey er helemaal klaar mee. Wanneer Zoë hem aanspreekt barst hij in tranen uit, 'ik heb er helemaal geen zin in'. Zoë probeert hem over te halen maar Jeffrey blijft emotioneel. "Ik weet niet of ik blijf", zegt hij. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bern maakt Rupert belachelijk in Een Jaar Van Je Leven: 'Een theaterstuk hoe jullie jezelf neerzetten' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Kim krijgt verontrustend nieuws: 'Ik wist het' Bekijk deze video » Zie: Een Jaar van je Leven gaat verhuizen naar 19.45 uur Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's