Lang leve de liefde: Madelief zeer ongemakkelijk als Maurice om kus vraagt

Lang leve de liefde: Madelief zeer ongemakkelijk als Maurice om kus vraagt

Vrijdag 7 april 2023 om 15:45

Maurice heeft een prangende en zeer duidelijke vraag aan zijn date Madelief in Lang leve de liefde. “Wat zou je doen als ik je nu zou kussen?” Madelief lijkt echter niet erg enthousiast te worden van zijn idee en laat dat duidelijk merken. “Ja ik word nu echt heel ongemakkelijk.”

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Madelief zeer ongemakkelijk als Maurice om kus vraagt Maurice heeft een prangende en zeer duidelijke vraag aan zijn date Madelief in Lang leve de liefde. “Wat zou je doen als ik je nu zou kussen?” Madelief lijkt echter niet erg enthousiast te worden van zijn idee en laat dat duidelijk merken. “Ja ik word nu echt heel ongemakkelijk.” Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Erik wil knuffelen, Marieke niet Bekijk deze video » IJzige stilte in Lang leve de liefde: Laura kan niet lachen om grapje van Duco Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's