IJzige stilte in Lang leve de liefde: Laura kan niet lachen om grapje van Duco

IJzige stilte in Lang leve de liefde: Laura kan niet lachen om grapje van Duco

Vrijdag 7 april 2023 om 14:04

In Lang leve de liefde komt er een vraag uit de pot voorbij, zodat de singles elkaar beter leren kennen. Laura vraagt wat de titel zou zijn als hun date een film zou zijn. Duco denkt even een leuk grapje te maken met ‘One night Laura’, maar dat valt niet lekker bij zijn date. Er valt een ijzige stilte en als blikken konden doden…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

IJzige stilte in <em>Lang leve de liefde</em>: Laura kan niet lachen om grapje van Duco In Lang leve de liefde komt er een vraag uit de pot voorbij, zodat de singles elkaar beter leren kennen. Laura vraagt wat de titel zou zijn als hun date een film zou zijn. Duco denkt even een leuk grapje te maken met ‘One night Laura’, maar dat valt niet lekker bij zijn date. Er valt een ijzige stilte en als blikken konden doden… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Krish in Lang Leve de Liefde tegen Gianni: ""Je kan wel goed zoenen" Bekijk deze video » Zie: Duco en Laura zijn niet zo van het koken: 'Ik ben een besteller' (LLDL) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's