ZIEN: Johan Derksen speelt hilarische rol in nieuwe videoclip John de Bever (video)

ZIEN: Johan Derksen speelt hilarische rol in nieuwe videoclip John de Bever (video)

Vrijdag 7 april 2023 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: <em>Johan Derksen</em> speelt hilarische rol in nieuwe videoclip John de Bever (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen houdt niet van zijn muziek, maar voor zijn vriend John de Bever doet hij alles. Zelfs dansen in diens nieuwe videoclip. DansenDerksen blijkt op zijn leeftijd nog redelijk soepel in de heupen. In de nieuwe clip van John de Bever gaat hij behoorlijk los. Vol schaamte kijkt Derksen de beelden in Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen houdt niet van zijn muziek, maar voor zijn vriend John de Bever doet hij alles. Zelfs dansen in diens nieuwe videoclip.

Dansen
Derksen blijkt op zijn leeftijd nog redelijk soepel in de heupen. In de nieuwe clip van John de Bever gaat hij behoorlijk los. Vol schaamte kijkt Derksen de beelden in Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's