Verborgen verleden met Edson da Graca gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Edson da Graca gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Edson da Graca gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Verborgen verleden staat Edson da Graça centraal. De presentator, die de laatste tijd een hit had met The Floor op RTL 4, gaat nu de vloer op om zijn eigen geschiedenis in te duiken. KaapverdiëPresentator Edson da Graça, die furore maakte als komiek en acteur, gaat in de laatste aflevering op zoek naar zijn verborgen verleden. Hij reist af naar Kaapverdië, waar zijn wortels liggen. Zijn vader was een buitenechtelijk kind, maar wie was dan diens vader? SlavernijLukt het Edson zijn opa te vinden en de lang verloren familie? En in hoeverre is de woelige geschiedenis van Kaapverdië - van slavernij, handel en migratie - verbonden met Edsons eigen familiegeschiedenis? Bekijk ook Edson da Graça speelt The Floor alvast op straat: jongen wint 100 euro Bekijk deze video » Edson da Graça speelt The Floor op terras: 100 euro verdienen met bekende sporters Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 8 april 2023 om 21:30

In de laatste aflevering van dit seizoen van Verborgen verleden staat Edson da Graça centraal. De presentator, die de laatste tijd een hit had met The Floor op RTL 4, gaat nu de vloer op om zijn eigen geschiedenis in te duiken.

Kaapverdië
Presentator Edson da Graça, die furore maakte als komiek en acteur, gaat in de laatste aflevering op zoek naar zijn verborgen verleden. Hij reist af naar Kaapverdië, waar zijn wortels liggen. Zijn vader was een buitenechtelijk kind, maar wie was dan diens vader?

Slavernij
Lukt het Edson zijn opa te vinden en de lang verloren familie? En in hoeverre is de woelige geschiedenis van Kaapverdië - van slavernij, handel en migratie - verbonden met Edsons eigen familiegeschiedenis?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's