Edson da Graça speelt The Floor op terras: 100 euro verdienen met bekende sporters

Edson da Graça speelt The Floor op terras: 100 euro verdienen met bekende sporters

The Floor speelt zich niet alleen af in de studio, maar ook gewoon op straat. Edson da Graça speelt spelletjes met nietsvermoedende mensen die toevallig op een terras zitten. Met bekende sporters weet een van de jongens binnen een paar seconden 100 euro te verdienen. In de echte spelshow gaat om honderd mensen die om 100.000 euro spelen.

Bekijk de video van The Floor hieronder.

The Floor is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Floor terugkijken bij Gids.tv.

Edson da Graça speelt <em>The Floor</em> op terras: 100 euro verdienen met bekende sporters The Floor speelt zich niet alleen af in de studio, maar ook gewoon op straat. Edson da Graça speelt spelletjes met nietsvermoedende mensen die toevallig op een terras zitten. Met bekende sporters weet een van de jongens binnen een paar seconden 100 euro te verdienen. In de echte spelshow gaat om honderd mensen die om 100.000 euro spelen. Bekijk de video van The Floor hieronder. The Floor is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van The Floor terugkijken bij Gids.tv. Tough As Nails vanaf 9 januari bij Veronica: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Edson da Graça speelt The Floor alvast op straat: jongen wint 100 euro Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV