Mitchel aan de Maas: 'Dan komt de geur van het huisvuil je neusgaten in'

Mitchel aan de Maas: 'Dan komt de geur van het huisvuil je neusgaten in'

Dinsdag 11 april 2023 om 09:34

Vanaf dinsdagavond zijn de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer te volgen op SBS6, in de realityserie Mitchel aan de Maas. Shownieuws zocht hem en maakte kennis met zijn heerlijke optimisme: 'Als die wekker om twee over vijf gaat denk je weleens.. ik zou nog wel een uurtje door willen blijven liggen. Maar dan kom ik aan bij de locatie, dan gaan die poorten open en dan komt de geur van het huisvuil je neusgaten in en dan wil ik zo snel mogelijk de voertuigmappen naar buiten knallen en de mannen en vrouwen de werkpakketten overhandigen. En dan gaan we de stad schoon, heel en veilig maken.'

Het hele gesprek met Mitchel zie je hieronder:

<em>Mitchel aan de Maas</em>: 'Dan komt de geur van het huisvuil je neusgaten in' Vanaf dinsdagavond zijn de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer te volgen op SBS6, in de realityserie Mitchel aan de Maas. Shownieuws zocht hem en maakte kennis met zijn heerlijke optimisme: 'Als die wekker om twee over vijf gaat denk je weleens.. ik zou nog wel een uurtje door willen blijven liggen. Maar dan kom ik aan bij de locatie, dan gaan die poorten open en dan komt de geur van het huisvuil je neusgaten in en dan wil ik zo snel mogelijk de voertuigmappen naar buiten knallen en de mannen en vrouwen de werkpakketten overhandigen. En dan gaan we de stad schoon, heel en veilig maken.' Het hele gesprek met Mitchel zie je hieronder: Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Afscheidsconcert Nick & Simon: bekijk de allerlaatste beelden (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over Peter Gillis & Nicol Kremers: 'Een ex blijft altijd een ex' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Paul de Leeuw: 'Zo ben ik 9 kilo afgevallen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's