Vandaag Inside: 'André Hazes kan het beter houden bij feesttenten'

Vandaag Inside: 'André Hazes kan het beter houden bij feesttenten'

Dinsdag 11 april 2023 om 12:45

De muzikale terugkeer van André Hazes loopt niet echt zoals de volkszanger, die overigens geen volkszanger meer genoemd wil worden, vermoedelijk gehoopt had. Zijn nieuwe single Deel van mij is niet te vinden in de Spotify Top 50 en in de iTunes hitlijst moet André het momenteel doen met plek 19. Daarnaast zijn er ook nog volop kaarten te koop voor zijn concert in Ahoy, later dit jaar.

'Niemand in Amerika is geïnteresseerd'
Hazes zou zijn pijlen nu ook willen richten op een documentaire in Amerika, waarin zijn levensverhaal verteld wordt. Dat ziet Johan Derksen echter niet gebeuren: 'Laat ik je één ding zeggen, niemand in Amerika is geïnteresseerd in hem.' Hij denkt dat de zanger het beter kan houden bij feesttenten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>André Hazes</em> kan het beter houden bij feesttenten' De muzikale terugkeer van André Hazes loopt niet echt zoals de volkszanger, die overigens geen volkszanger meer genoemd wil worden, vermoedelijk gehoopt had. Zijn nieuwe single Deel van mij is niet te vinden in de Spotify Top 50 en in de iTunes hitlijst moet André het momenteel doen met plek 19. Daarnaast zijn er ook nog volop kaarten te koop voor zijn concert in Ahoy, later dit jaar. 'Niemand in Amerika is geïnteresseerd'Hazes zou zijn pijlen nu ook willen richten op een documentaire in Amerika, waarin zijn levensverhaal verteld wordt. Dat ziet Johan Derksen echter niet gebeuren: 'Laat ik je één ding zeggen, niemand in Amerika is geïnteresseerd in hem.' Hij denkt dat de zanger het beter kan houden bij feesttenten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook André Hazes over ruzie Rachel en Roxeanne: 'Ik zie het somber in' (video) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's