Koningin Máxima babbelt honderduit tegen pers, geen woord tussen te krijgen (Shownieuws)

Koningin Máxima babbelt honderduit tegen pers, geen woord tussen te krijgen (Shownieuws)

Donderdag 13 april 2023 om 09:43

Het staatsbezoek van de Franse president Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte aan Nederland werd afgesloten met een bezoek aan Amsterdam. De koning en de president gingen afzonderlijk van hun echtgenotes op pad.

Anne Frank
Op verzoek van Brigitte Macron, nam koningin Máxima haar mee naar het Anne Frank Huis. In Shownieuws lijken ze samen door het dagboek van Anne Frank te bladeren? Na afloop babbelde Máxima honderduit tegen de pers, Brigitte kon er nauwelijks een woord tussen krijgen...

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Koningin Máxima</em> babbelt honderduit tegen pers, geen woord tussen te krijgen (<em>Shownieuws</em>) Het staatsbezoek van de Franse president Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte aan Nederland werd afgesloten met een bezoek aan Amsterdam. De koning en de president gingen afzonderlijk van hun echtgenotes op pad. Anne FrankOp verzoek van Brigitte Macron, nam koningin Máxima haar mee naar het Anne Frank Huis. In Shownieuws lijken ze samen door het dagboek van Anne Frank te bladeren? Na afloop babbelde Máxima honderduit tegen de pers, Brigitte kon er nauwelijks een woord tussen krijgen... Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook ZIEN: Macron belaagd door demonstrant, die getackeld wordt (video) Bekijk deze video » Treinongeval Voorschoten: Willem-Alexander en Máxima leven mee met slachtoffers, bekijk hun reactie Bekijk deze video » Zien! Koning Willem-Alexander in podcast met Edwin Evers zoals we hem nog nooit zagen (HLF8) Bekijk deze video »
Royals :



Actuele video's

Meer actuele video's