De spanning tussen Eunice en Jan Willem in Een Jaar Van Je Leven is voelbaar (video)

De spanning tussen Eunice en Jan Willem in Een Jaar Van Je Leven is voelbaar (video)

De spanning tussen <em>Eunice</em> en <em>Jan Willem</em> in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> is voelbaar (video) Esther is altijd stapelgek op Jan Willem geweest Moraima en Babette hebben een weddenschap gesloten over Eunice en Jan Willem. Terwijl Eunice bij Jan Willem de hottub in springt, vertelt zij hem over de weddenschap: "Wedden dat je het niet volhoudt, dat er een maand niks gebeurt tussen jou en Jan Willem." Waar Jan Willem verontwaardigd op reageert: "Het komt zoals het komt." Goede kans dat Moraima en Babette de weddenschap winnen! Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Marciano zegt sorry voor duwen van Jeffrey in Een Jaar Van Je Leven: 'Het zal nooit meer gebeuren' Bekijk deze video » Zie: Jeffrey zijn laatste woorden bij Een Jaar Van Je Leven: 'Geweld mag hier en hierbuiten niet' Bekijk deze video » Esther naar de eliminatieronde in Een Jaar Van Je Leven? Bekijk deze video »
Donderdag 13 april 2023 om 15:22

Esther is altijd stapelgek op Jan Willem geweest

Moraima en Babette hebben een weddenschap gesloten over Eunice en Jan Willem. Terwijl Eunice bij Jan Willem de hottub in springt, vertelt zij hem over de weddenschap: "Wedden dat je het niet volhoudt, dat er een maand niks gebeurt tussen jou en Jan Willem." Waar Jan Willem verontwaardigd op reageert: "Het komt zoals het komt." Goede kans dat Moraima en Babette de weddenschap winnen!

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's