Game trailer: The Legend Of Zelda- Tears Of The Kingdom

Game trailer: The Legend Of Zelda- Tears Of The Kingdom

Na vele teasers heeft Nintendo eindelijk details van het verhaal vrijgegeven van het langverwachte vervolg op The Legend Of Zelda- Breath Of The Wild. Naast de mooie open werelden en prachtige soundtrack is er nog een andere verrassing aangekondigd in deze trailer, de terugkeer van een oude bekende.

Terugkeer van Ganondorf
Tears Of The Kingdom markeert de terugkeer van Ganondorf, de series bekendste villian. De trailer laat hem eerst van de achterkant zien om daarna zijn volledige gezicht in beeld te brengen, begeleid met een nieuwe versie van zijn themamuziek. De trailer laat ook een mysterieus karakter zien die nieuw is in de wereld van The Legend Of Zelda. Een karakter gekenmerkt door haar lange witte haren en een sinistere blik in haar ogen.

Zelda's rol
De laatste trailer, voordat de game wordt uitgebracht, teased ook Zelda's rol in dit nieuwe avontuur, al laat Nintendo het meeste nog een mysterie. We zien Prinses Zelda in een nieuw kapsel en nieuwe juwelen. In het laatste shot is Zelda te zien terwijl ze het master zwaard vasthoudt en alarmerend roept dat Link haar moet vinden. Voorlopig geeft de laatste trailer het gevoel dat dit een spectaculair vervolg wordt in deze geliefde serie.

Bekijk hieronder de laatste pre-launch trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, vanaf 12 mei op de Nintendo Switch.

Game trailer: <em>The Legend Of Zelda- Tears Of The Kingdom</em> Na vele teasers heeft Nintendo eindelijk details van het verhaal vrijgegeven van het langverwachte vervolg op The Legend Of Zelda- Breath Of The Wild. Naast de mooie open werelden en prachtige soundtrack is er nog een andere verrassing aangekondigd in deze trailer, de terugkeer van een oude bekende. Terugkeer van GanondorfTears Of The Kingdom markeert de terugkeer van Ganondorf, de series bekendste villian. De trailer laat hem eerst van de achterkant zien om daarna zijn volledige gezicht in beeld te brengen, begeleid met een nieuwe versie van zijn themamuziek. De trailer laat ook een mysterieus karakter zien die nieuw is in de wereld van The Legend Of Zelda. Een karakter gekenmerkt door haar lange witte haren en een sinistere blik in haar ogen. Zelda's rolDe laatste trailer, voordat de game wordt uitgebracht, teased ook Zelda's rol in dit nieuwe avontuur, al laat Nintendo het meeste nog een mysterie. We zien Prinses Zelda in een nieuw kapsel en nieuwe juwelen. In het laatste shot is Zelda te zien terwijl ze het master zwaard vasthoudt en alarmerend roept dat Link haar moet vinden. Voorlopig geeft de laatste trailer het gevoel dat dit een spectaculair vervolg wordt in deze geliefde serie. Bekijk hieronder de laatste pre-launch trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, vanaf 12 mei op de Nintendo Switch. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Super Mario Bros. Movie, 5 april in de bioscoop Bekijk deze video » Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II Bekijk deze video »
Trailer :
Game trailer: The Legend Of Zelda- Tears Of The Kingdom

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV