Rutger Castricum: 'Bijbel en politiek kun je niet vermengen' (Vandaag Inside)

Rutger Castricum: 'Bijbel en politiek kun je niet vermengen' (Vandaag Inside)

Vrijdag 14 april 2023 om 09:50

Rutger Castricum sprak donderdagavond In de Wandelgangen nog even na met Wilfred Genee, na de goedbekeken uitzending van Vandaag Inside. De twee spraken over voetbal, het wel of niet bekend maken waar je op stemt en de ChristenUnie: 'Ik vind dat je de bijbel en de politiek niet kan vermengen', aldus Castricum.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Rutger Castricum: 'Bijbel en politiek kun je niet vermengen' (<em>Vandaag Inside</em>) Rutger Castricum sprak donderdagavond In de Wandelgangen nog even na met Wilfred Genee, na de goedbekeken uitzending van Vandaag Inside. De twee spraken over voetbal, het wel of niet bekend maken waar je op stemt en de ChristenUnie: 'Ik vind dat je de bijbel en de politiek niet kan vermengen', aldus Castricum. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's