Zien! Eva Simons doet dolfijn na met fietspomp in slecht bekeken Alles Is Muziek (RTL Boulevard)

Zien! Eva Simons doet dolfijn na met fietspomp in slecht bekeken Alles Is Muziek (RTL Boulevard)

Zondag 16 april 2023 om 22:33

Het nieuwe RTL4-programma Alles Is Muziek waarin met elk voorwerp muziek wordt gemaakt is vooralsnog geen kijkcijferhit.

Dolfijn
In RTL Boulevard wordt besproken waar dat door kan komen. Ligt het aan presentatrice Marieke Elsinga? Of aan het feit dat zangeres Eva Simons zo goed mogelijk een dolfijn moet nadoen met behulp van een fietspomp in de navel van een man?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien! <em>Eva Simons</em> doet dolfijn na met fietspomp in slecht bekeken <em>Alles Is Muziek</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Het nieuwe RTL4-programma Alles Is Muziek waarin met elk voorwerp muziek wordt gemaakt is vooralsnog geen kijkcijferhit. DolfijnIn RTL Boulevard wordt besproken waar dat door kan komen. Ligt het aan presentatrice Marieke Elsinga? Of aan het feit dat zangeres Eva Simons zo goed mogelijk een dolfijn moet nadoen met behulp van een fietspomp in de navel van een man? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alles is Muziek onder leiding van presentatrice Marieke Elsinga is wekelijks op zaterdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Alles is Muziek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marieke Elsinga in shock: 'Stond in stringetje en ze kwamen heel dichtbij' (Shownieuws) Bekijk deze video » Promo Alles is muziek met Marieke Elsinga afgekraakt: ‘Vreselijk’ en ‘ongemakkelijk’ Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Marieke Elsinga is NOOIT meer geloofwaardig te krijgen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Zien! Eva Simons doet dolfijn na met fietspomp in slecht bekeken Alles Is Muziek (RTL Boulevard)

Alles is Muziek onder leiding van presentatrice Marieke Elsinga is wekelijks op zaterdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Alles is Muziek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's